top of page
  • Foto van schrijverChris van der Veen

Voordelen van een teamuitje op locatie organiseren

Een teamuitje op locatie biedt diverse mooie voordelen. Onder normale omstandigheden

De ideale locatie voor een teamuitje

komen de teamleden elkaar alleen op het werk tegen. Het is altijd goed om eens in een heel andere sfeer elkaar beter te leren kennen. Mensen zijn immers heel andere personen als de druk van het werk van de schouders valt. Als je dan toch gezellig ergens naartoe gaat voor een teamuitje, dan is het wel prettig als je veel leuks onder één dak vindt. Dit is precies wat Club Tucan te bieden heeft. Bij ons organiseer je makkelijk een dag vol activiteiten en lekker eten op eenzelfde locatie. Zelfs overnachten is bij ons mogelijk!

 

Alles is op een plek

Als je eenmaal hebt besloten om een teamuitje te organiseren, dan wil je er over het algemeen toch wel een goede dag uit van maken. Dit betekent dat je leuke activiteiten wilt combineren met lekker eten, en dit kan natuurlijk niet zomaar overal. Bij Club Tucan kan dit wel. Wij hebben alles in huis om een dag vol plezier en activiteit te organiseren voor de teamleden, ook als teambuilding het belangrijkste doel van het uitje is. Aanvullend kun je bij ons samen genieten van ons shared dining concept, waarbij je kennis kunt maken met veel verschillende gerechten, allemaal even verrassend en smaakvol. Geen zin meer om na een dag plezier en lekker eten nog terug te reizen? Als onderdeel van de Van der Valk familie kun je bij ons zelfs een overnachting boeken!

 

De mogelijkheden van de activiteiten

De leukste activiteiten tijdens een teamuitje

Bij Club Tucan vind je eindeloos veel mogelijkheden tot plezier, activiteit én lekker eten. In onze gelegenheid kun je genieten van jeu de boules, karaoke, poolen, shuffle board en zelfs een boksbal. Je kunt genieten van de veelzijdigheid van onze gamehal en voor de liefhebbers kan er zelfs op de PlayStation 5 worden gespeeld. Fans van racen zitten bij ons ook goed, want er is een RC Racebaan en je kunt genieten van de race simulator. Ga voor ‘old school’ naar de flipperkast of ervaar het gevoel van de toekomst door kennis te maken met een nieuwe wereld in virtual reality (VR). Club Tucan heeft echt voor iedereen iets leuks in huis, én natuurlijk ook iets lekkers als je direct komt genieten van onze shared dining experience! Geniet samen van heerlijke gerechten, die je natuurlijk aan kunt vullen met de lekkerste drankjes. Jij reserveert, wij regelen alles!

 

Organiseer nu jouw teams]uitje op locatie

Is het weer tijd voor wat goede teambuilding of willen jullie elkaar als team eens écht leren kennen in een ontspannen en ongedwongen sfeer? Dan is Club Tucan dé locatie voor jullie volgende teamuitje. Wij bieden alles op een enkele locatie, van de leukste en meest inspirerende activiteiten tot lekker eten in de vorm van shared dining. Het wordt zonder twijfel een onvergetelijke dag waar het hele team nog lang en met veel plezier op terug zal kijken. Ontdek alle mogelijkheden van Club Tucan en stel zelf jullie ideale teamuitje samen. Reserveer direct en jullie hebben een mooie datum om alvast samen naar uit te kijken! Tot dan!

Comments


bottom of page