top of page
  • Foto van schrijverChris van der Veen

Bedrijfsuitje met overnachting in Amersfoort

Een bedrijfsuitje met overnachting in Amersfoort organiseren? Dan boek je jouw bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje met overnachting in Amersfoort bij Van der Valk

bij Club Tucan. Wij maken deel uit van de welbekende Van der Valk familie, waardoor je bij ons niet alleen terecht kunt voor een geslaagd bedrijfsuitje, maar ook voor een comfortabele overnachting op locatie. Zoek jij de perfecte gelegenheid voor een kleine of grotere groep, waarbij activiteiten worden gecombineerd met lekker samen eten? Dan vind je bij Club Tucan alles wat je nodig hebt om een bedrijfsuitje te organiseren, waar nog lang over gesproken zal worden in de bedrijfskantine.


De mogelijkheden voor een bedrijfsuitje met overnachting

Bij Club Tucan bieden we je veel mogelijkheden om een bedrijfsuitje te organiseren dat echt bij de groep past. Kies bijvoorbeeld voor leuke teambuilding activiteiten, waarbij het opbouwen van de connectie met elkaar echt centraal staat. Kom samen plezier maken door onze diverse activiteiten te ontdekken en geniet van veel verschillende smakelijke gerechten door middel van ons shared dining concept. Na een dag vol ontspanning, activiteiten en lekker eten kun je bijkomen in een sfeervolle hotelkamer. Na een rustige overnachting op onze locatie ben je weer helemaal klaar voor een nieuwe dag. Er is immers nog veel meer te zien en te doen in Amersfoort!


Activiteiten voor een bedrijfsuitje met overnachting

De toekan kennen we natuurlijk allemaal als hét symbool van de Van der Valk Hotels, en zo wordt snel de connectie met Club Tucan gelegd. Wij bieden alles onder één dak, van sport en spel tot lekker eten en comfortabel overnachten. In de diverse ruimten in onze gelegenheid ben je welkom voor tal van activiteiten. Hierbij kun je denken aan pool, jeu de boules, karaoke en virtual reality (VR). Houden jullie van snelheid? Kies dan voor de race simulator of plezier op de RC Racebaan. Dat is nog lang niet alles! Test je kracht bij de boksbal of je behendigheid aan de flipperkast, speel shuffle board met elkaar of neem het tegen elkaar op aan de Playstation 5. Wij hebben echt voor elk wat wils!


Voordelen van een bedrijfsuitje met overnachting bij ons

Een bedrijfsuitje met overnachting bij Club Tucan is ideaal voor als je van wat verder weg moet komen, maar natuurlijk ook als je na een lange dag plezier en lekker eten gewoon geen zin meer hebt om nog terug naar huis of het bedrijf te moeten rijden. Onze gelegenheid kent een goede ligging en is makkelijk bereikbaar. Een ander mooi voordeel is natuurlijk wel dat je echt alles op een enkele locatie vindt, van activiteiten en games tot shared dining en overnachten. Zo raak je geen tijd kwijt om van locatie naar locatie te reizen, maar besteed je alle tijd echt aan het genieten van alles wat er te zien, te doen én te proeven is.


Boek nu jouw bedrijfsuitje met overnachting

Ben jij nog op zoek naar de ideale gelegenheid voor een geslaagd bedrijfsuitje met overnachting op locatie? Je bent van harte welkom bij Club Tucan, waar plezier en ontspanning centraal staan en je geniet van lekkere drankjes en heerlijke hapjes. Sluit de dag af in een sfeervolle hotelkamer en je hebt van begin tot einde genoten. Zijn jullie er al helemaal klaar voor? Reserveer dan nu jouw bedrijfsuitje met overnachting in het Hotel Amersfoort-A1!

Comments


bottom of page