top of page
De leukste bedrijfsuitjes in Amersfoort

Bedrijfsuitje in Amersfoort: leuk voor het hele bedrijf!

Ervaar de ultieme Teambuilding bij Club Tucan

Wil jij de onderlinge relaties van je collega’s versterken? En de werksfeer en productiviteit een boost geven? Dan doe je er goed aan om zo nu en dan eens een teamuitje te organiseren. Voor een bedrijfsuitje in Amersfoort ben je bij Club Tucan aan het juiste adres. Op onze sfeervolle locatie staan plezier en ontspanning centraal. Jouw teamuitje kun je bij ons vormgeven zoals je wilt. Zo kun je deelnemen aan verschillende activiteiten, maar ook in ons restaurant aanschuiven voor een onvergetelijke Shared Dining ervaring. Daarmee kies je voor een bedrijfsuitje waaraan iedereen kan meedoen en de gelegenheid geeft om elkaar eens op een informele manier te spreken.

 

Centrale evenementenlocatie in Nederland

Club Tucan ligt centraal in Nederland en is daarmee de perfecte locatie voor teams uit verschillende regio's. Onze faciliteiten zijn speciaal ontworpen om samenwerking en competitie te stimuleren in een omgeving waar plezier voorop staat. Laat ons de details regelen, zodat jullie je volledig kunnen richten op het versterken van de teamband.

Complementeer het diner met teambuilding activiteiten

Ben je op zoek naar iets meer dan alleen een etentje? Club Tucan biedt behalve Shared Dining ook diverse activiteiten aan waarmee je je teamuitje kunt aanvullen. Tot onze teambuilding activiteiten behoren Jeu de Boules, karaoke en F1 sim racing. Volop actie en gezelligheid dus! Een extra fijne bijkomstigheid is dat alle activiteiten zich op dezelfde locatie bevinden als ons restaurant. Hierdoor hoef je je niet druk te maken om de logistiek van je teamuitje.

Medium-_DSC2386.jpg

Maandag - Op aanvraag

Dinsdag - Op aanvraag

Woensdag - 16:00 - 23:30

Donderdag - 16:00 - 23:30

Vrijdag - 16:00 - 23:30

Zaterdag - 16:00 - 23:30

Zondag - 16:00 - 23:30

Ruimtevaart 22

3824MX Amersfoort

Bekijk de leukste Teamuitjes in Amersfoort

Gezellig met het team gaan eten in Amersfoort

Teamuitje in Amersfoort

Maak de avond extra speciaal voor je collega

Een bedrijfsuitje is het perfecte moment om waardering te tonen voor uw team. Bij Club Tucan helpen we u graag om de avond extra speciaal te maken. Of het nu gaat om een jubileumborrel, een afscheidsborrel of gewoon een avond om het teamgevoel te versterken, we zorgen ervoor dat elk detail klopt.

Leuke ideeën voor Teamuitje

Het organiseren van een teamuitje kan soms voelen als een lastige puzzel. Je wilt iets doen dat iedereen leuk vindt, dat het teamgevoel versterkt en waar nog lang over nagepraat wordt.

Bedrijfsuitje in Amersfoort: Waarom dan Club Tucan?

Ultieme Teambuilding: Verbind je team met Shared Dining

Shared Dining bij Club Tucan is niet zomaar een diner; het is een ervaring die ontworpen is om teams dichter bij elkaar te brengen. Door samen te genieten van een verscheidenheid aan gerechten in ons restaurant in Amersfoort, delen jullie niet alleen heerlijk eten, maar ook verhalen, ideeën en lachmomenten. Deze gedeelde ervaring bevordert een gevoel van gemeenschap en begrip binnen het team, essentiële ingrediënten voor een succesvolle samenwerking. Ons Shared Dining-concept moedigt open communicatie en wederzijds respect aan, terwijl het een ontspannen en gezellige sfeer creëert. Maak van jullie volgende bedrijfsuitje een culinaire reis die de teambanden versterkt.

Versterk de Teamgeest met een Spelletje Jeu de Boules

Ontdek de kunst van samenwerking en strategie op onze Jeu de Boules-banen in Amersfoort. Dit traditionele Franse spel, dat zowel concentratie als precisie vereist, is de perfecte metafoor voor de werkvloer. Terwijl teams zich verzamelen op de Jeu de Boules-baan, leren ze onbewust meer over elkaars sterke punten, zwakke punten en hoe ze deze het beste kunnen inzetten voor het team. Elk spelletje Jeu de Boules bij Club Tucan is niet alleen een kans om te ontspannen en te genieten, maar ook een unieke manier om de communicatie, samenwerking en teamgeest te versterken. Met elke worp en tactische beslissing bouwen jullie samen aan een sterker, meer verbonden team.

Boek uw bedrijfsuitje in Amersfoort eenvoudig en efficiënt

Het plannen van een bedrijfsuitje kan nogal een uitdaging zijn. Zo moet je in de eerste plaats op zoek naar een datum die voor alle collega’s uitkomt en vervolgens een manier vinden om invulling te geven aan de dag of dagdeel. Om jou van dienst te zijn, doen wij ons best om het boeken van een bedrijfsuitje bij Club Tucan zo eenvoudig mogelijk te maken. Reserveer direct via onze website en krijg meteen inzicht in de beschikbaarheid en kun je direct de activiteiten boeken die jou leuk lijken.

Een bedrijfsuitje wat iedereen tevreden stelt!

We snappen dat het kiezen van een geschikt bedrijfsuitje een uitdaging kan zijn. Recent onderzoek toont aan dat de mogelijkheid om samen te borrelen en de voorkeur voor sportieve activiteiten hoog op de lijst staan bij werknemers. Hierom bieden wij een veelzijdig aanbod van activiteiten voor iedereen. Van dynamische Jeu de Boules en meeslepende F1 Simulator Races tot gezellige karaoke-sessies.

Natuurlijk mag een smakelijke afsluiting niet ontbreken. Daarom bieden we een unieke Shared Dining ervaring, waarbij jullie samen kunnen genieten van heerlijke gerechtjes om te delen in een ongedwongen sfeer.

 

Of je team nu uit een klein of groot aantal personen bestaat, bij Club Tucan vind je voor elk wat wils. Laat ons helpen om van jouw volgende bedrijfsuitje een onvergetelijk succes te maken, waarbij plezier, teambuilding en heerlijk eten centraal staan!

Bouw aan vertrouwen en plezier met onze Karaoke-avond

Karaoke in Amersfoort bij Club Tucan is meer dan alleen zingen; het is een krachtige teambuildingactiviteit die collega's op een nieuwe, creatieve manier met elkaar verbindt. Het podium opstappen vereist moed en ondersteuning van het team, waardoor een omgeving ontstaat waarin vertrouwen en aanmoediging centraal staan. Terwijl jullie samen lachen, zingen en misschien zelfs een beetje dansen, worden de banden versterkt en ontstaat er een onvergetelijke herinnering. Onze karaoke-avond is de perfecte manier om de dagelijkse stress te vergeten, de teamgeest te bevorderen en iedereen uit zijn schulp te laten kruipen. Laat de muziek het ijs breken en bouw aan een harmonieus team.

Laat ons je helpen met het organiseren van de leukste bedrijfsevenementen

Exclusieve Evenementen met Club Tucan & Van der Valk

Club Tucan en Van der Valk Amersfoort bundelen hun krachten om uitzonderlijke evenementen te creëren die gastvrijheid en innovatie samenbrengen. Ons ervaren team zet zich in om elk evenement, groot of klein, om te toveren tot een memorabele ervaring met oog voor detail en passie voor perfectie. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of een familiebijeenkomst, wij beloven een naadloze organisatie en een onvergetelijk moment waarbij de wensen van onze gasten altijd centraal staan. Ontdek de mogelijkheden en laat ons samen een evenement creëren dat indruk maakt.

Parkeren bij Club Tucan

Parkeer en laad je EV makkelijk: direct genieten zonder parkeerzorgen!

Gratis en veilig parkeren bij bedrijfsuitjes in Amersfoort

Gratis parkeren

Bij Club Tucan, hét restaurant in Amersfoort zijn de parkeermogelijkheden ruim en gemakkelijk. Vanaf de A1 vind je onze locatie eenvoudig. Onze locatie beschikt over een eigen parkeerterrein waar gasten zonder zorgen hun auto kunnen parkeren. Dit betekent dat je direct bij aankomst kunt genieten van het comfort en de gezelligheid die Club Tucan te bieden heeft, zonder je zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek.

Veilig parkeren

Het parkeerterrein ligt achter de ingang van het restaurant. Je loopt eenvoudig bij ons naar binnen, wat het extra handig maakt voor gezinnen met kinderen of voor gasten die minder mobiel zijn. Bovendien zorgt het privé parkeerterrein voor een veilige omgeving, ook in de avonduren.

Bij Club Tucan streven we ernaar om je bezoek of teamuitje in Amersfoort zo aangenaam mogelijk te maken, en daar hoort ook een zorgeloze parkeerervaring bij. Dus kom langs, parkeer je auto met gemak en stap binnen in de wereld van heerlijk eten en leuke activiteiten die Club Tucan te bieden heeft.

De beste Teambuilding bedrijfsuitjes in Amersfoort

"Ons bedrijfsuitje bij Club Tucan overtrof alle verwachtingen! Van de activiteiten tot het eten, alles was tot in de puntjes geregeld. Het team van Club Tucan was ontzettend behulpzaam en zorgde ervoor dat ons uitje vlekkeloos verliep. We hebben niet alleen een geweldige tijd gehad, maar voelen ons nu als team sterker dan ooit. Een dikke pluim voor Club Tucan voor het organiseren van zo'n memorabel evenement!"

Sofia - Directeur

"Karaoke bij Club Tucan was een schot in de roos voor ons team! Niemand van ons had verwacht dat samen zingen zo'n geweldige manier zou zijn om elkaar beter te leren kennen en de teambanden te versterken. Het was fantastisch om collega's eens op een andere manier te zien. Dit uitje heeft ons niet alleen veel plezier gebracht, maar ook de communicatie binnen ons team verbeterd"

Linda - HR Manager

4.5 Rating

Simulator Racing is leuk onderdeel van een teamuitje, laat ons je helpen deze samen te stellen!

Stel vrijblijvend en online het teamuitje samen!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een bedrijfsuitje bij Club Tucan boeken?

Om een bedrijfsuitje te boeken, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website, ons een e-mail sturen, of direct bellen naar ons telefoonnummer. Wij helpen u graag met het plannen van een onvergetelijk uitje.

Zijn de activiteiten geschikt voor grote en kleine groepen?

Ja, onze activiteiten zijn geschikt voor kleine groepen als voor grote groepen tot 350 personen. We bieden diverse activiteiten die aangepast kunnen worden aan de grootte van uw groep om iedereen een geweldige ervaring te bieden.

Kan ik een bedrijfsuitje in Amersfoort op maat laten samenstellen?

Absoluut! Wij bieden de mogelijkheid om een bedrijfsuitje geheel naar uw wensen samen te stellen. Van de keuze van de activiteiten tot de catering, alles kan aangepast worden om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Wat zijn de populairste activiteiten voor bedrijfsuitjes?

Onze populairste activiteiten omvatten VR-ervaringen, Jeu de Boules, karaoke, en onze unieke Shared Dining ervaring. Deze activiteiten bevorderen teambuilding en zorgen voor veel plezier.

Hoe ver van tevoren moet ik een bedrijfsuitje boeken?

Wij raden aan om zo vroeg mogelijk te boeken om de beschikbaarheid van uw gewenste datum te garanderen. Voor grote groepen adviseren wij minstens een maand van tevoren contact op te nemen.

Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij Club Tucan?

Ja, wij beschikken over een eigen parkeerterrein waar gasten gratis kunnen parkeren. Dit zorgt ervoor dat u en uw team gemakkelijk toegang hebben tot onze locatie zonder zorgen over parkeren.

Biedt Club Tucan ook mogelijkheden voor diner of catering?

Ja, wij bieden diverse cateringopties aan, waaronder ons bekende Shared Dining concept. Daarnaast kunnen wij ook specifieke menuwensen accommoderen om uw bedrijfsuitje compleet te maken.

bottom of page