top of page
  • Foto van schrijverChris van der Veen

De ultieme bestemming voor Bedrijfsuitjes en Personeelsfeesten in Amersfoort

Bijgewerkt op: 22 apr.


De bestemming voor Bedrijfsuitjes en Personeelsfeesten

Wanneer het gaat om het organiseren van een bedrijfsuitje of personeelsfeest, is het vinden van de perfecte locatie cruciaal. Club Tucan in Amersfoort biedt niet alleen een unieke setting, maar combineert dit met een scala aan leuke activiteiten en culinaire verrassingen. Hier is waarom Club Tucan de ideale keuze is voor zowel kleine groepen als grote groepen tot 300 personen.


Activiteiten voor iedereen in Amersfoort

Club Tucan blinkt uit in het aanbieden van een diversiteit aan activiteiten in Amersfoort. Of het nu gaat om een ontspannen spelletje Jeu de Boules, een energieke ronde Shuffle, of het tonen van zangtalent in onze privé Karaoke studio, er is voor ieder wat wils. Deze activiteiten zijn perfect voor teambuilding, het breken van het ijs, en gewoon om een leuke tijd samen te hebben.


Karaoke: Iedereen een eigen podium

Bij Club Tucan transformeert Karaoke van een simpel zangspelletje in een onvergetelijke ervaring. Onze privé Karaoke studio's bieden een veilige en gezellige omgeving waarin iedereen, van de meest verlegen tot de meest uitbundige persoonlijkheden, zich een ster kan voelen. Met een uitgebreide selectie aan liedjes, van de nieuwste hits tot tijdloze klassiekers, is er voor elke muzieksmaak wat wils. Karaoke bij Club Tucan is niet alleen een kans om je zangkunsten te vertonen, maar ook een unieke manier om teamgeest te bouwen, het vertrouwen te versterken en samen veel plezier te beleven.


Jeu de Boules: Plezier en competitie in één

Jeu de Boules bij Club Tucan is meer dan alleen een spel; het is een sociale activiteit die alle leeftijden en vaardigheidsniveaus samenbrengt. Met onze vijf prachtig onderhouden banen kunnen teams strijden voor de overwinning of gewoon genieten van een ontspannen spel. Deze activiteit bevordert niet alleen gezonde competitie maar ook teamwerk en strategisch denken. Het is een ideale manier om collega's met elkaar te verbinden en een onvergetelijke ervaring te bieden tijdens bedrijfsuitjes en personeelsfeesten.


Overige Activiteiten: Plezier voor iedereen met Pool, Biljart en Tafelvoetbal


Activiteiten voor Bedrijfsuitjes en Personeelsfeesten

Club Tucan biedt meer dan alleen Karaoke en Jeu de Boules; onze faciliteiten omvatten ook klassieke spellen zoals pool en biljart, evenals het altijd populaire tafelvoetbal. Deze activiteiten zijn fantastisch voor zowel ontspanning als competitie. Pool en biljart vereisen precisie en strategisch denken, waardoor ze perfect zijn voor teambuilding en het aangaan van vriendschappelijke uitdagingen. Tafelvoetbal, aan de andere kant, is snel, leuk en een geweldige manier om de teamgeest te verhogen. Deze spellen zijn geschikt voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus, waardoor ze ideaal zijn voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten. Bij Club Tucan zorgen we ervoor dat er genoeg opties zijn zodat niemand zich verveelt!


Shared Dining: Een culinaire beleving

Eten brengt mensen samen, en dit is precies wat Shared Dining bij ons restaurant in Amersfoort doet. Met een uitgebreid 3-gangenmenu dat zowel traditionele als exotische gerechten biedt, is er voor elke smaak iets te vinden. Shared Dining is een geweldige manier om te netwerken, gesprekken te stimuleren en te genieten van heerlijke gerechten in een ontspannen sfeer.


Geschikt voor grote groepen

Met een capaciteit tot 300 personen is Club Tucan een uitstekende keuze voor zowel kleine teams als grote afdelingen. De ruimte is flexibel in te richten, wat betekent dat zowel intieme bijeenkomsten als grote evenementen mogelijk zijn. Daarnaast zorgt het ervaren personeel ervoor dat uw evenement vlekkeloos verloopt.


Unieke en ontspannen sfeer

De ambiance bij Club Tucan is zowel uniek als ontspannen. De combinatie van moderne faciliteiten met een gezellige en informele sfeer zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Of het nu gaat om een dagactiviteit of een avondfeest, de sfeer bij Club Tucan draagt bij aan een onvergetelijke ervaring.


Van der Valk Amersfoort centraal gelegen in Nederland

Vergaderen bij Van der Valk Amersfoort-A1 met ontspanning bij Club Tucan

Van der Valk Amersfoort A1 biedt een professionele en inspirerende omgeving voor zakelijke vergaderingen en conferenties, met state-of-the-art faciliteiten en een servicegerichte aanpak. Na een productieve dag vol vergaderingen is er geen betere manier om te ontspannen en de teamgeest te versterken dan een bezoek aan Club Tucan. Gelegen op korte afstand van Van der Valk, biedt Club Tucan een scala aan activiteiten zoals pool, biljart, tafelvoetbal, en de gezellige sfeer van Karaoke en Jeu de Boules. Deze combinatie van professioneel vergaderen en ontspannende teamactiviteiten zorgt voor een perfect evenwicht tussen werk en plezier, ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een complete ervaring in Amersfoort.


Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar

Gelegen in Amersfoort en aan de snelweg A1, is Club Tucan centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar voor iedereen. Met voldoende parkeerplaatsen maakt dit de ideale locatie voor bedrijven uit verschillende regio's.


Conclusie

Club Tucan in Amersfoort is de perfecte keuze voor uw volgende bedrijfsuitje of personeelsfeest. Met een combinatie van leuke activiteiten, heerlijk eten en een sfeervolle locatie, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Boek nu of neem contact op voor een passende offerte en beleef een onvergetelijke dag met uw collega's!


Veelgestelde Vragen over Club Tucan voor Bedrijfsuitjes en Personeelsfeesten


Wat maakt Club Tucan een ideale locatie voor bedrijfsuitjes in Amersfoort?

Club Tucan is ideaal voor bedrijfsuitjes vanwege de diversiteit aan activiteiten die zowel ontspanning als teambuilding bevorderen. Van Jeu de Boules tot Karaoke, en de unieke ervaring van Shared Dining, biedt Club Tucan een veelzijdige setting die perfect is voor het versterken van de teamgeest in een ontspannen en gezellige omgeving.

Hoe kan Club Tucan bijdragen aan teambuilding tijdens personeelsfeesten?

Zijn er faciliteiten voor bedrijfspresentaties bij Club Tucan?

Kan Shared Dining bij Club Tucan worden aangepast aan specifieke dieetwensen?

Wat zijn de mogelijkheden voor het reserveren van een ruimte voor een groot personeelsfeest?


Comments


bottom of page