top of page
  • Marlijn van der Valk

Bedrijfsuitje voor een kleine groep organiseren

Wil jij een bedrijfsuitje voor een kleine groep organiseren en kun je niet kiezen tussen een

Bedrijfsuitje met een kleine groep in Amerfoort

gezellig etentje, activiteiten en ontspanning? Combineer het dan! Het kan allemaal bij Club Tucan. In onze gelegenheid in Amersfoort komt echt alles samen, van een uniek shared dining concept tot de leukste activiteiten voor alle leeftijden. Wij staan garant voor een bijzondere, gezellige én smakelijke ervaring voor de hele groep. Natuurlijk kun je bij ons jouw bedrijfsuitje voor een kleine groep organiseren zoals jij het wilt, met activiteiten die bij de specifieke groep personen passen. Van jeu de boules tot Virtual Reality (VR), het is er allemaal! Stel zelf jullie ideale programma samen, mét ruimte voor een drankje en ontspanning tussendoor, en kom gezellig genieten bij Club Tucan in Amersfoort.


De mogelijkheden voor een bedrijfsuitje met kleine groep bij ons

Waarom zou je nu kiezen voor een bedrijfsuitje met een kleine groep bij ons? Dat is simpel! Bij ons kun je gewoon voor iedereen iets leuks vinden. Zeker als het om kleinere groepen gaat kan het best een uitdaging zijn om een activiteit te vinden waar iedereen blij van wordt. Sommige activiteiten zijn gewoon niet voor iedereen weggelegd, terwijl andere activiteiten alleen met grote groepen kunnen worden gereserveerd. Bij ons heb je de volledige vrijheid om een programma samen te stellen op basis van jouw kleinere groep voor het bedrijfsuitje. Kies voor karaoke, neem plaats aan de flipperkast of geniet van de gamehal, laat je verrassen door de wereld van virtual reality of voel de sensatie op de RC Racebaan. Zomaar wat mogelijkheden die je allemaal aantreft bij Club Tucan. Met ons shared dining concept maak je het bedrijfsuitje voor de kleine groep écht compleet.


Voordelen van een bedrijfsuitje met kleine groep bij ons

Club Tucan biedt tal van faciliteiten, activiteiten en andere mogelijkheden om gewoon écht te genieten met elkaar. Van een lekker drankje en een verrassend diner tot de leukste activiteiten, bij ons kan het. Door onze goede ligging in Amersfoort is onze locatie vanuit alle delen van het land goed bereikbaar. Komen jullie van ver en willen jullie na een lange dag plezier en lekker eten niet meer terugrijden? Doordat wij onderdeel uitmaken van de Van der Valk familie is er zelfs de mogelijkheid om te overnachten! Regel het direct online en je kunt uitkijken naar een goed, gezellig en vooral heel geslaagd bedrijfsuitje. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk wel dat je bij ons gewoon alles onder één dak vindt, dus weinig reizen en vooral gewoon heel veel plezier maken!


Boek nu jouw bedrijfsuitje met kleine groep!

Is het aan jou om een bedrijfsuitje met een kleine groep te organiseren en wil je zeker weten dat iedereen gewoon een fantastische dag tegemoet gaat? Boek dan direct jouw bedrijfsuitje bij Club Tucan en jullie kunnen samen uitkijken naar een dag die onvergetelijk wordt. Kom genieten van shared dining gecombineerd met ontspanning en de leukste activiteiten voor iedereen. Stel eenvoudig het ideale programma samen, reserveer direct en kom in Amersfoort genieten van jullie bedrijfsuitje bij Club Tucan!

Comments


bottom of page