top of page

Over Club Tucan

Gezelligheid en samenzijn voor iedere generatie bij Van der Valk

Toucan van Van der Valk

Welkom bij Club Tucan, onderdeel van de Van der Valk-familie, waar gezelligheid en gemeenschap centraal staan! Onze deuren staan wijd open voor families, vriendengroepen en bedrijfsuitjes. Bij ons vind je meer dan alleen een uitgaansgelegenheid; wij zijn een grote familie die begrijpt hoe waardevol het is om samen te zijn.

Onze visie ontstond uit de wens om een betaalbare en leuke avond te bieden voor gezinnen. Bij Club Tucan kun je genieten van gezellige karaoke en het spannende Jeu de Boules, perfect voor een avondje uit met de hele familie. Daarnaast bieden we Shared Dining aan, waarbij samen eten en delen centraal staan.

Voor de jongste bezoekers hebben we een speciale kinderhoek gecreëerd. Als kersverse moeder begrijp ik hoe belangrijk het is om een plek te hebben waar kinderen zich kunnen vermaken. Daarom zijn kinderfeestjes bij ons ook een groot succes!

Club Tucan heeft zijn deuren geopend tijdens de uitdagende periode van de coronapandemie. Dit heeft ons gevormd tot een unieke plek die zowel gezinnen als zakelijke groepen aantrekt. Vooral voor zakelijke groepen is het een aangename verrassing dat ze bij ons niet alleen voor het zakelijke, maar ook voor persoonlijke uitdagingen terecht kunnen.

Met hartelijke groet,

Marlijn van der Valk

4de generatie Van der Valk

Maandag - Op aanvraag

Dinsdag - Op aanvraag

Woensdag - 16:00 - 23:30

Donderdag - 16:00 - 23:30

Vrijdag - 16:00 - 23:30

Zaterdag - 16:00 - 23:30

Zondag - 16:00 - 23:30

Ingang van Club Tucan

Ruimtevaart 22

3824MX Amersfoort

bottom of page