top of page
  • Marlijn van der Valk

Uit eten met kinderen in Amersfoort? Onze tips!

Wil je binnenkort met je kinderen uit eten in Amersfoort?

Kindvriendelijke restaurants in Amersfoort

Het kiezen van een geschikt restaurant om met je kinderen te gaan eten kan best een uitdaging zijn. Gelukkig bieden wij van Club Tucan een perfecte eetervaring voor jou en je kinderen! Club Tucan is niet alleen gespecialiseerd in het bieden van heerlijke en gevarieerde maaltijden voor jong en oud, bij ons kun je ook terecht voor verschillende activiteiten. Reserveer vandaag een compleet avondje uit met de kinderen.


Reserveer nu bij Club Tucan voor familiepret!

Club Tucan is gelegen in Amersfoort en richt zich op plezier voor het hele gezin. Wij bieden verschillende activiteiten, zoals dineren, Jeu de Boules, de leukste gamehal en karaoke. Zorg ervoor dat je op tijd een plekje reserveert, zodat je zeker weet dat je bij ons terecht kunt. 


Club Tucan biedt activiteiten voor alle leeftijden: van een binnenspeeltuin voor de allerkleinsten tot de leuke spellen in de gamehal voor wat oudere kinderen. Ook als volwassene kan je je goed vermaken. Geniet van een rondje poolen of probeer je kinderen te verslaan in de leukste videospellen. Bovendien zijn de gerechten van ons Shared Dining restaurant voor jong en oud(er)!


Ontdek onze kindvriendelijke Shared Dining Menu

Tijdens de Shared Dining ervaring hoef je niet bang te zijn dat je kinderen niets zullen lusten. Bij elke gang komen étagères vol diverse, lekkere hapjes. Bovendien is er een speciale selectie voor kinderen. Het idee van Shared Dining is dat je met het hele gezin kan genieten van verschillende gerechten. Op deze manier kun je zo veel mogelijk nieuwe dingen proeven. Wees niet bang: we hebben genoeg keus, waardoor iedereen aan het eind goed vol zit en heerlijk heeft gegeten.


Na het eten, kunnen je kinderen zich uitleven in de gamehal. Hier kunnen ze samen met andere kinderen spelen en maken ze hun ervaring bij Club Tucan compleet. Bovendien kan jij zo in alle rust natafelen of gezellig meedoen. Hoewel de Gamehal is geschikt voor kinderen van alle leeftijden, is het jouw verantwoordelijkheid om goed op je kleintjes te letten.

 

Plezier voor het hele gezin gegarandeerd bij Club Tucan in Amersfoort

Als je op zoek bent naar een uitje voor het hele gezin, is Club Tucan in Amersfoort ideaal. Wij bieden verschillende leuke activiteiten. Uiteraard kun je bij ons eten en spelen in de speelhal, maar wist je dat wij ook 5 Jeu de Boules banen hebben? Daag je familie uit en win!


Wat is er nu leuker om met je kinderen te doen dan een ongegeneerde karaoke? Niks toch! Wie is de ster van de avond? Kies samen met je kind(eren) een aantal te gekke nummers uit waarmee je je helemaal uit kunt leven en zing de sterren van de hemel. Karaoke is niet alleen leuk en gezellig, het zorgt ook voor verbinding binnen de familie. Zing samen de favoriete liedjes van je kinderen. 


Ontdek welke van onze arrangementen passen bij jouw kind

Onze activiteiten zijn goed te combineren zodat het een geslaagde avond wordt met jouw kinderen. Ieder kind is natuurlijk anders. Misschien wil die van jou eindeloos racen in de F1 simulator of die wil juist de auto's voorbij zien suizen op de RC racebaan. Zingt die liever de longen uit het lijf nadat die je heeft ingemaakt met een potje Jeu de Boules? Reserveer de arrangementen die het beste passen bij jouw gezin!


Naast de standaard activiteiten die we aanbieden, komen we regelmatig met arrangementen voor een speciale gelegenheid. Zo kun je bij ons terecht voor bijvoorbeeld een paasbrunch. Hou onze website in de gaten om een tafel en activiteiten te reserveren bij Club Tucan tijdens de feestdagen. 


Met kinderen uit eten voor de lunch in Amersfoort

Wil je de hele dag doorbrengen in Amersfoort met het gezin en dus ook lekker lunchen met de kinderen? Club Tucan is open vanaf 16.00 dus het is niet mogelijk om bij ons te lunchen. Gelukkig zijn er genoeg leuke lunchplekjes in Amersfoort. Natuurlijk zijn er ook kindvriendelijke restaurants in Amersfoort, zoals het Pakhuis Amersfoort en The Blueberry.


Na een dagje Amersfoort zijn jij en je gezin van harte welkom bij Club Tucan om de dag met gezelligheid en plezier af te sluiten.


Kinderen met speciale dieetwensen?

Speciale dieetwensen, geef ze door bij Club Tucan

Uiteraard houden wij rekening met verschillende dieetwensen. Heb jij of heeft je kind last van allergieën of intoleranties, of zijn er andere dieetwensen? Geef dat aan ons door. Wij garanderen je een overheerlijk gerecht zonder dat jij of je kind zorgen hoeft te maken over wat er in het eten zit.


Ook vegetariërs hebben bij ons keus genoeg. Wij bieden speciale plantaardige menu’s aan, die volledig aan je behoefte voldoen. Ook voor kinderen zijn er gerechten die geen vlees bevatten. En uiteraard kun je als vegetariër je hart ophalen in het uitgebreide dessert menu.


Combineer eten en plezier voor het hele gezin bij Club Tucan!

Eten en plezier zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat vinden wij ook. Wij doen erg ons best om voor iedereen een goede en gevarieerde maaltijd te bieden, maar je uitje is pas echt compleet als je de Shared Dining ervaring combineert met een van onze activiteiten. Boek van tevoren een arrangement dat eten combineert met activiteiten als Jeu de Boules of karaoke. Ook kun je ter plekke beslissen om bijvoorbeeld een Jeu de Boules-baan te huren – mocht er nog een vrij zijn.


Voor al onze activiteiten geldt: hoe eerder je reserveert, hoe meer kans je hebt dat er nog een plek beschikbaar is. Wees er dus snel bij. Mocht je nog specifieke vragen hebben over de activiteiten of het menu? Laat het ons weten. Wij staan voor je klaar en willen je zo goed mogelijk helpen om jouw uitje te laten slagen. Als jij en je kinderen blij zijn, dan zijn wij dat ook.Comentários


bottom of page