top of page
  • Foto van schrijverChris van der Veen

Vier Pasen 2024 in Amersfoort: Paasbrunch bij Van der Valk

Bijgewerkt op: 27 mrt.

Pasen 2024 met de enige echte Paashaas als Chef-kok in de keuken, eieren aan het bakken!

Pasen 2024 belooft een bijzondere tijd te worden, vooral als je in Amersfoort of in de buurt bent. Club Tucan, bekend om zijn spectaculaire avonden vol gezelligheid en culinaire verrassingen, is dit jaar al volgeboekt voor het paasdiner. Maar niet getreurd! Voor wie nog op zoek is naar de perfecte paasviering, biedt Van der Valk Amersfoort-A1 een fantastische Paasbrunch aan. Dit is dé kans om samen met familie en vrienden te genieten van een heerlijke brunch in de warme en gastvrije sfeer van Van der Valk.


Paasbrunch bij Van der Valk: Een feest voor jong & oud

Van der Valk Amersfoort-A1 zet de deuren wijd open voor een onvergetelijke Paasbrunch. Hier kun je aanschuiven aan een rijkelijk gevuld buffet met alles erop en eraan: van verse salades en seizoensgebonden hoofdgerechten tot aan een dessertbuffet waar je u tegen zegt. Het is de perfecte setting om Pasen te vieren, met aandacht voor zowel de traditionele paasgerechten als verrassende culinaire creaties.


Leuke paas activiteiten voor kinderen

Naast het smullen van heerlijke gerechten, heeft Van der Valk ook aan de jongste gasten gedacht. Met speciale kinderactiviteiten zoals eieren zoeken en gezichtschilderen wordt Pasen een feest voor de hele familie. Het is de ideale gelegenheid om samen nieuwe herinneringen te creëren en te genieten van de lente.


Mis het niet: Reserveer je Paasbrunch nu

Hoewel het paasdiner bij Club Tucan vol zit, biedt de Paasbrunch bij Van der Valk Amersfoort-A1 een prachtig alternatief om Pasen te vieren. Of je nu vanuit Amersfoort komt of van verder weg, zorg dat je deze kans niet mist. Bezoek Van der Valk Amersfoort-A1 voor meer informatie en om je plek te reserveren voor een paasbrunch die je niet wilt missen. Vier Pasen 2024 met ons en maak het een feestdag om nooit te vergeten!

Comments


bottom of page