top of page
  • Foto van schrijverChris van der Veen

5 Tips voor een geslaagde Jubileum- of Afscheidsborrel

Bijgewerkt op: 16 feb.


Tips voor een geslaagde jubileumborrel of afscheidsborrel

Het plannen van een jubileum- of afscheidsborrel kan een mooie kans zijn om waardering en dankbaarheid te tonen aan een collega. Hier zijn enkele algemene tips om ervoor te zorgen dat het evenement een onvergetelijke ervaring wordt:


5 Jubileumborrel of Afscheidsborrel Tips:


1. Shared Dining voor sociale interactie

Overweeg een Shared Dining Concept waarbij iedereen verschillende gerechten kan proeven. Dit bevordert niet alleen de interactie aan tafel maar zorgt ook voor een gezellige en gedeelde eetervaring.


Shared Dining met collega's

Shared Dining is een fantastische manier om samen van verschillende smaken te genieten. Het delen van gerechten is niet alleen culinair plezierig, maar het bevordert ook gesprekken en verbinding tussen collega's. Door samen van diverse gerechten te genieten, krijgt iedereen de kans om nieuwe smaken te ontdekken en samen te lachen om de verschillende voorkeuren.


2. Voeg Teambuilding activiteiten toe

Plan enkele leuke activiteiten die het team dichter bij elkaar brengen.


Activiteiten tijdens een jubileumborrel of afscheidsborrel

Activiteiten zoals een spelletje Jeu de Boules, Shuffle of een karaoke-sessie zijn perfect voor het versterken van de teamband en zorgen voor een ontspannen sfeer.

Team building activiteiten zijn de kers op de taart voor elk bedrijfsevenement. Ze bieden een unieke kans om buiten de werkomgeving samen te werken en elkaar op een andere manier te leren kennen. Of het nu gaat om een sportief spel of een creatieve activiteit, de focus ligt op samenwerking en plezier. Dit zorgt voor blijvende herinneringen en versterkt de onderlinge banden.


3. Personaliseer de jubileumborrel

Een persoonlijke touch kan uw evenement extra speciaal maken. Denk aan gepersonaliseerde decoraties, een speciaal welkomstdrankje of een slideshow met foto's en herinneringen die de carrière van de collega vieren.


Door het evenement te personaliseren, laat u zien hoeveel zorg en aandacht er in de organisatie is gestoken. Dit kan variëren van handgeschreven naamkaartjes tot een op maat gemaakte playlist met favoriete liedjes van de collega. Personalisatie maakt een evenement niet alleen uniek, maar laat ook de waardering en persoonlijke aandacht zien die u heeft voor het team en de gevierde collega.


4. Houd rekening met dieetwensen

Zorg ervoor dat het menu divers is en dat er rekening wordt gehouden met eventuele dieetwensen of allergieën. Een inclusief menu zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van het feest.


Dieetwensen tijdens afscheidsborrel of jubileumborrel

Een evenement waar iedereen zich op zijn gemak voelt en kan genieten van het aangeboden eten, is een evenement dat nog lang positief zal worden herinnerd. Door vooraf te informeren naar dieetwensen en allergieën, en door te zorgen voor een inclusief menu, laat u zien dat u om het welzijn van alle gasten geeft. Dit draagt bij aan een inclusieve en zorgzame sfeer tijdens het evenement.


5. Maak mooie herinneringen

Overweeg om een professionele fotograaf in te huren of een fotobooth te plaatsen om de herinneringen vast te leggen. Foto's zijn een prachtig aandenken voor zowel de organisatoren als de gasten.


De momenten die we delen zijn de momenten die we ons herinneren. Door een manier te bieden om deze speciale dag vast te leggen, zorgt u ervoor dat de herinneringen levend blijven. Of het nu gaat om een groepsfoto aan het begin van de avond of een fotoalbum dat achteraf wordt gedeeld, deze beelden zullen een blijvende herinnering zijn aan een prachtige dag.


Afscheidsborrel of Jubileumborrel organiseren?

Wilt u een onvergetelijk jubileumborrel of afscheidsborrel organiseren bij een restaurant in Amersfoort? Club Tucan biedt de perfecte setting voor uw jubileum- of afscheidsborrel met sfeervolle ruimtes, heerlijke gerechten en leuke activiteiten. Bezoek onze website voor meer informatie en om uw evenement te boeken.


Veelgestelde vragen over Afscheidsborrels of Jubileumborrels

Hoe kan ik een unieke sfeer creëren voor mijn bedrijfsborrel?

Om een unieke sfeer te creëren, kunt u het thema personaliseren en aandacht besteden aan de details. Denk aan decoraties die aansluiten bij de persoonlijkheid of de prestaties van de collega die u viert. Ook kunt u een speciale playlist samenstellen of een fotomuur maken met memorabele momenten.

Wat zijn de mogelijkheden voor catering bij een jubileum- of afscheidsborrel?

Hoe betrek ik alle collega's bij de activiteiten tijdens de borrel?

Hoe zorg ik ervoor dat de borrel binnen het budget blijft?

Hoe kan ik mijn borrel bij Club Tucan reserveren?


Comments


bottom of page