top of page
 • Foto van schrijverChris van der Veen

Vergaderen in Amersfoort: Ontspan en versterk je team bij Club Tucan

Vergaderen in Amersfoort kan een uitdagende en intensieve bezigheid zijn. Daarom is het cruciaal om af en toe een pauze te nemen en te ontspannen. Wat is een betere manier om dit te doen dan te vergaderen bij Van der Valk in Amersfoort en te profiteren van de geweldige teambuilding activiteiten bij Club Tucan? Ontdek waarom deze combinatie de perfecte keuze is voor jouw volgende zakelijke bijeenkomst.


Vergaderen in Amersfoort bij Van der Valk

Van der Valk: De perfecte Vergaderlocatie in Amersfoort

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 biedt alles wat je nodig hebt voor een succesvolle vergadering. Met 26 unieke vergaderzalen in Amersfoort, moderne technologie en comfortabele voorzieningen, is deze locatie ideaal voor bijeenkomsten van elke omvang. Of je nu een intieme boardroom meeting plant of een groot seminar organiseert, Van der Valk heeft de perfecte vergaderruimte voor jou.


Voordelen van vergaderen bij Van der Valk

 • Uitstekende Faciliteiten: Gratis high-speed WiFi, state-of-the-art audiovisuele apparatuur en comfortabele vergaderruimtes.

 • Toegankelijke Locatie: Centraal gelegen in Nederland met gratis parkeergelegenheid, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor iedereen.

 • Catering Opties: Van uitgebreide lunchbuffetten tot het populaire Shared Dining concept, er is voor elk wat wils.


Club Tucan: Ontspanning en teambuilding naast de deur

Na een dag intensief vergaderen, is het tijd om te ontspannen en je collega's op een andere manier te leren kennen. Club Tucan, gelegen naast Van der Valk, biedt een scala aan activiteiten die perfect zijn voor teambuilding en ontspanning.

Activiteiten in Amersfoort bij Club Tucan

 • Jeu de Boules: Versterk de teamgeest met een vriendschappelijk toernooi. Dit spel bevordert strategisch denken en samenwerking.

 • Karaoke: Laat je collega's hun zangtalent tonen en geniet samen van een hilarische avond. Karaoke is een geweldige manier om de banden binnen het team te versterken.

 • Race Simulator: Ontwikkel snelheid in besluitvorming en verbeter het reactievermogen onder druk met onze F1 Simulator Races.

Waarom ontspanning essentieel is voor Effectief Vergaderen

Het combineren van vergaderen met ontspannende activiteiten heeft talloze voordelen. Hier zijn enkele redenen waarom je vergaderingen effectiever zullen zijn door te ontspannen bij Club Tucan:

 1. Verhoogde Productiviteit: Pauzes en ontspanning helpen om mentale vermoeidheid te verminderen, waardoor je team productiever en creatiever terugkeert naar de vergaderruimte.

 2. Betere Teamdynamiek: Informele activiteiten zoals karaoke en jeu de boules bieden de kans om elkaar beter te leren kennen in een ontspannen setting, wat de teamdynamiek ten goede komt.

 3. Nieuwe Ideeën: Door uit de formele vergaderomgeving te stappen en deel te nemen aan leuke activiteiten, ontstaan vaak nieuwe ideeën en oplossingen.

 4. Verminderde Stress: Teambuildingactiviteiten helpen stress te verminderen en zorgen ervoor dat iedereen zich gewaardeerd en ontspannen voelt.

Hoe je jouw Vergaderdag bij Van der Valk en Club Tucan organiseert

Het plannen van een vergaderdag met ontspanning bij Club Tucan is eenvoudig. Begin je dag met een productieve vergadering bij Van der Valk en plan een pauze in voor een teambuildingactiviteit bij Club Tucan. Of je nu kiest voor een intensieve VR-uitdaging of een gezellige karaoke-sessie, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Stappen voor het Plannen van je Dag:

 1. Reserveer je vergaderzaal in Amersfoort: Kies de juiste zaal bij Van der Valk die past bij de grootte van je groep en de aard van je bijeenkomst.

 2. Selecteer je activiteiten: Kies uit de diverse teambuilding activiteiten bij Club Tucan om je vergadering op te breken en nieuwe energie op te doen.

 3. Eten en Drinken: Plan je maaltijden en pauzes in bij Van der Valk om ervoor te zorgen dat je team goed gevoed en gehydrateerd blijft.

Veelgestelde vragen over Vergaderen in Amersfoort

Hoe kan ik een bedrijfsuitje bij Club Tucan boeken?

Je kunt een bedrijfsuitje boeken door contact op te nemen via het contactformulier op onze website, ons een e-mail te sturen, of direct te bellen. Wij helpen je graag met het plannen van een onvergetelijk uitje.

Zijn de activiteiten geschikt voor grote en kleine groepen?

Wat zijn de populairste activiteiten voor bedrijfsuitje

Hoe ver van tevoren moet ik een bedrijfsuitje boeken?

Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij Club Tucan?


Ontspanning en Vergaderen in Amersfoort: De perfecte combinatie

Of je nu een teamdag plant of een meerdaagse vergadering organiseert, de combinatie van vergaderen bij Van der Valk en ontspannen bij Club Tucan biedt een unieke en effectieve manier om je doelen te bereiken. Zorg ervoor dat je volgende zakelijke bijeenkomst niet alleen productief, maar ook leuk en memorabel is. Boek vandaag nog en ervaar zelf de voordelen van deze ideale vergaderlocatie in Amersfoort!

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page