top of page
  • Foto van schrijverChris van der Veen

Bedrijfsuitje voor teambuilding: Onze tips!


Bedrijfsuitje met teambuilding

Een bedrijfsuitje voor teambuilding vraagt natuurlijk om een goede aanpak. Teambuilding betekent letterlijk het opbouwen van het team, waardoor de bedrijfsprestaties verbeteren. Toch kent teambuilding niet altijd eenzelfde focus. Om het maximale uit jouw bedrijfsuitje voor teambuilding te halen, is het vooral belangrijk om te kijken naar wat je precies wilt bereiken. Dit combineer je met wat je collega’s leuk vinden om te doen. Zo zorg je voor een succesvol bedrijfsuitje voor teambuilding, en dit kan bij Club Tucan. Wij geven je graag een aantal handige tips.


Tip 1: Zorg voor een duidelijk doel van het uitje

Een uitje heeft natuurlijk altijd een doel. Wil je ervoor zorgen dat je collega’s nader tot elkaar komen, beter leren communiceren, effectiever leren samenwerken of misschien wel vooral wat quality time met elkaar doorbrengen? Bij Club Tucan bieden we tal van activiteiten die verschillende voordelen bieden. Ontdek dus welke activiteiten het best aansluiten bij het doel dat jij met de teambuilding wilt bereiken.


Tip 2: Kies een leuke en gezellige omgeving

Niets is zo belangrijk als een leuke en gezellige sfeer tijdens een bedrijfsuitje voor teambuilding. De sfeer zet direct de toon voor het uitje, dus deze moet gewoon goed zijn. Wij zorgen voor een gezellige, ontspannen en vooral ook ongedwongen sfeer waarin iedereen wordt aangemoedigd gewoon lekker zichzelf te zijn. Dat is heel belangrijk voor eerlijke en ontspannen teambuilding met elkaar.


Tip 3: Zorg voor leuke activiteiten

Plezier hebben met elkaar, met teambuilding als belangrijkste doel, werkt natuurlijk alleen als de activiteiten aansluiten bij wat de deelnemers leuk vinden. Bij Club Tucan hebben we veel verschillende mogelijkheden om tijdens het bedrijfsuitje voor teambuilding, te zorgen voor leuke activiteiten. Kies voor de tactiek van jeu de boules of ga bijvoorbeeld voor de gezelligheid van karaoke. Natuurlijk kun je ook genieten van een gezellig drankje en van heerlijke gerechten vanuit ons unieke shared dining concept.


Tip 4: Geen elektronische apparaten 

Teambuilding werkt natuurlijk niet als iedereen voortdurend op zijn of haar smartphone zit te turen. Nee, teambuilding draait echt om het in contact staan met elkaar, op een persoonlijk en ontspannen niveau. Tijd dus om de meldingen even uit te zetten en de elektronische apparaten aan de kant te leggen!


Tip 5: Een pauze

Afhankelijk van de activiteiten van teambuilding zal een bedrijfsuitje zeker vermoeiend zijn. Het is dus heel belangrijk om ook ruimte te maken voor ontspanning, om lekker samen van een drankje te genieten of te socializen, los van het programma. Bij Club Tucan heb je hier alle ruimte voor. Zo worden activiteiten goed afgewisseld met pauzes, wat zeker ook belangrijk is voor teambuilding.


Regel nu jouw teambuilding bedrijfsuitje bij ons!

Is er weer ruimte in de drukke agenda voor een teambuilding bedrijfsuitje? Ontdek dan online alle mogelijkheden die wij je te bieden hebben. Bij Club Tucan kun jij zelf het ideale bedrijfsuitje voor teambuilding samenstellen, zodat je er voor iedereen maximaal voordeel én plezier uit haalt. Kom Club Tucan zelf eens ervaren en jullie beleven een bedrijfsuitje voor teambuilding waar jullie nog lang met veel plezier op terug zullen kijken. Regel het direct online!

Kommentarer


bottom of page