Ontdek Club Tucan

Plezier, ontspanning en quality time

Bij Club Tucan draait alles om plezier, ontspanning en quality time met het gezin. Met twee privé Karaoke Rooms, vijf Jeu de Boules banen en een hele FunFloor verdieping, moet dit zeker gaan lukken! Wat wil jij graag doen, naast genieten van Shared Dining in restaurant Marley's?

FunFloor

Beleef de FunFloor gratis tijdens het Shared Dining in restaurant Marley's. Een hele verdieping vol met vermaak, waar je gegarandeerd volop pret gaat beleven. Van een indoor speeltuin en een raceparcour tot een kooi vol PlayStations. Er is echt genoeg te doen!
Reserveer een tafel

Karaoke Rooms

Ongegeneerd meezingen met hits van toen en nu? Dat kan in één van onze privé Karaoke Rooms. Het wordt een avond vol lol, schorre stemmen en een hoop liefde voor muziek.
Boek een Karaoke Room

Shuffle Board

Shuffleboarden is een fantastisch spel om met je vrienden, familie of partner te spelen. Een laagdrempelig spel die vol kan zitten met tactiek, behendigheid en spanning.
Reserveer de Shuffle Board

Jeu de Boules

Een potje Jeu de Boules blijft voor jong en oud leuk om te spelen. Wist jij dat het een van de meeste gespeelde buitenspellen is op vakantie? Natuurlijk kan dit niet ontbreken tijdens je avondje FOOD en FUN.
Boek een Jeu de Boules baan

Dit zeggen andere bezoekers over Club Tucan:

Kristian D

We hebben echt heerlijk gegeten! Veel hapjes en ziet er allemaal echt top uit. De kinderen vermaakten zich heel goed met de zandbak.

5 / 5

Rosemarijn Kathmann

Zaterdagavond super lekker gegeten bij Club Tucan. De spareribs waren heerlijk en Jasmijn had ons heel goed geholpen! Komen zeker nog een keer terug!

5 / 5

Henk Woudstra

Hele fijne toffe avond gehad met een super bediening. FunFloor was top met de pooltafel.

5 / 5