Game Club

Virtual reality, Racing Simulator & Arcade

Voor al onze spelfanaten, race monsters en pleziermakers hebben wij een nieuwe locatie waarin wij verschillende nieuwe en klassieke spel technologieën aanbieden. Bij binnenkomst word je ontvangen door onze host. De host van de avond begeleidt jullie door het VR park en zorgt ervoor dat jullie niks tekort komen. Ook de Game club is uitgerust met een gezellige bar waar je voor, tijdens en na het gamen rustig een drankje en een hapje kunt nuttigen.

Onze game club is onderverdeeld in drie verschillende ruimtes. VR Game Park, Arcade Room en Race simulator.

Virtual Reality

In het VR game park staan 8 simulatie machines voor individueel en teamvermaak, die volledig van de nieuwste 5D technologieën zijn voorzien. Door de virtual reality beland je in een andere wereld en word je uitgedaagd door levensechte spellen en situaties.

Bekijk hier onze VR arrangementen!

Racing Simulator

Ook zo zat om 100 kilometer per uur te rijden op de snelweg? Bij onze racesimulatoren kan je helemaal los gaan, onbegrensd ga je in de snelste auto’s over het circuit of rally parcours. Zo kan je eindelijk ervaren hoe coureurs zich voelen. Door de meebewegende stoel en voelbare G-krachten komt deze ervaring erg dicht bij de realiteit. Als coureur draag je een VR bril om 360 graden zicht te hebben over het circuit.

Arcade

De Arcade room is ingericht met klassieke spellen die iedereen wel eens heeft gespeeld, deze kamer is voorzien van:

  • Airhockey
  • Pool biljart 7ft
  • Flipperkast “Black Night pro”
  • Boksbal
  • Voetbaltafel
  • Videospel 64 spelletjes

Bekijk hier de arcade arrangementen!

Direct online reserveren

Gaan jullie voor de VR-spellen, speel je alle arcade spellen of scheur je als een echte formule 1 racer in een van onze race simulatoren? Of ontdek je het gewoon allemaal? In de Game Club hoef je je zeker niet te vervelen! Bekijk onze arrangementen voor alle mogelijkheden.

Reserveren