Feesten en events

Bedrijfsfeesten en uitjes organiseer je in Club Tucan

Zoek je een gave en exclusieve locatie voor je bedrijfsfeest, evenement of bedrijfsuitje in Amersfoort? Bekijk eens de mogelijkheden van Club Tucan, dé Food & Fun-locatie in het midden van het land waar verbinding centraal staat! Centraal gelegen naast de A1 én met 400 gratis parkeerplaatsen de perfecte locatie voor je volgende evenement. De locatie kan (volledig) afgehuurd worden en heeft een capaciteit voor maximaal 300 personen.

In Club Tucan organiseer je:

Bedrijfsfeesten Bedrijfsuitjes Jubilea
Vrijgezellenfeesten Verjaardagen Familiefeesten
Bruiloften Klassenuitjes Kinderfeestjes
Gender Reveal party
Bedrijfsfeest in Club Tucan

Evenement op maat

Organiseer je bedrijfsfeest in Club Tucan. Alles is mogelijk en er is voor ieder wat wils: van jong tot oud! We hebben alles in huis om jouw evenement tot een groot succes te maken. Onze salesspecialisten denken graag met je mee om het event compleet naar smaak in te vullen en vorm te geven. We werken samen met verschillende externe leveranciers om elke wens in vervulling te laten gaan. Zo is het mogelijk om met gave styling je event om te toveren in de huisstijl van je organisatie.

sales@amersfoort.valk.com of +31 (0)33 454 00 00

Vergaderbreaks en bedrijfsuitje

Het leukste bedsrijfsuitje van Amersfoort ervaar je in Club Tucan! Drink heerlijke cocktails in de Beachbar en speel ondertussen een potje jeu de boules. Zing samen met je collega's de sterren van de hemel in de private karaokekamers. Ga voor de full experience en bezoek de Game Club voor een bijzondere VR ervaring of ga een potje racen in de race simulator. Sluit de avond af met een heerlijk diner in restaurant Marleys!

Zorg voor een stukje ontspanning tijdens een vergadering en boek je vergaderbreak in Club Tucan. Of kom na een vergadering lekker borrelen.

Wil je ook het leukste bedrijfsuitje in Amersfoort organiseren? Of Club Tucan gedeeltelijk of volledig afhuren? Neem dan snel contact met ons op! Wij denken graag met u mee.