Beachbar

Beachbar: Jeu de Boules & Karaoke

In de Beachbar waan je je op een zonnig strand. Gelegen in de souterrain van Club Tucan kan je onder het genot van een hapje en drankje een potje Jeu de Boules spelen. Een ongedwongen spel wat leuk is voor zowel jong als oud. Klaar met spelen? Duik dan één van de twee privé karaoke kamers en breng je zangkunsten ten gehore. In de beachbar draait het om het hebben van een heerlijke avond uit. Met een cocktail in de hand een dansje doen? Ook dat kan! Word jij de beste zanger van de avond? Of de Jeu de Boules winnaar? Kom het tegen elkaar opnemen in De Beachbar van Club Tucan.

Wij staan klaar voor het organiseren van feesten en partijen, voor meer informatie kan je contact opnemen met ons Sales team.

Jeu de Boules

Ben jij klaar om je vrienden te verslaan met een potje indoor Jeu de Boules? Daag ze uit en laat zien wat teamwork is!

Wij begrijpen dat je tijdens het spelen natuurlijk wel een lekker hapje en drankje lust, geen zorgen. We hebben een uitgebreide kaart met lekkere food, drinks en bites.

Reserveer hier een baan!

Karaoke

Karaoke zalen zijn in de beachclub onderdeel van een compleet avondje uit. De meeste mensen zingen graag mee in de auto, onder de douche en in de kroeg. Het is natuurlijk heerlijk om elkaar eens te horen zingen onder het genot van een hapje en een drankje.

Welke kamer kies jij? Ga je voor het Amsterdamse bruine kroeg of de Japanse kamer? Ook in de karaoke kamers is het mogelijk voor een spelelement te gaan. Hou jij het beste toon? Zing je op de maat? Alles wordt in de gaten gehouden en uiteindelijk is er een winnaar. Ongeneerd vals zingen mag natuurlijk ook!

Reserveer hier een privé karaoke kamer!

Direct online reserveren

Er is zoveel te doen binnen Club Tucan en oneindig veel mogelijkheden. Heb je wat te vieren of wil je gewoon een gezellig verzorgd uitje boeken met vrienden, familie of collega's? Bekijk dan alle arrangementen, combi-deals & kies jouw favoriet!

Reserveren